Стало відомо, що в неділю, 24 листопада, на 77 році життя помер легендарний український актор Давид Бабаєв. Причина смерті поки невідома. Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook В'ячеслав Василюк.

"Помер Давид Бабаєв… Світла пам'ять", - написав він.

Скріншот, Facebook

Слід зазначити, що на сцені театру Бабаєв грав приблизно 47 років.

Відомий актор народився в Махачкалі. У 1969 році він закінчив Київське училище естрадно-циркового мистецтва, після чого протягом 3 років був артистом і художнім керівником естрадного колективу Архангельської філармонії. У Київському національному академічному театрі російської драми ім. Лесі Українки Бабаєв зіграв більше, ніж 70 ролей. На його рахунку більше 40 ролей в кіно. Вже в 2011 році Бабаєв був нагороджений орденом "За заслуги" II ступеня.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він чудово зіграв у таких фільмах, як "Богдан-Зиновій Хмельницький", "Посмішка звіра", "Ілюзія страху", "Роксолана", "Гра всерйоз", "Слід перевертня", "Серця трьох", "Ніс" і інші.

Нагадаємо, що в Москві (Росія) застрелили чемпіона світу з тайського боксу Ашота Боляна, повідомляє "Московський Комсомолець".

Як повідомляв портал Знай.ua, в одній з київських лікарень помер воїн АТО, боєць 90-го батальйону з позивним "Хан" Ігор Панів.

Також портал Знай.ua писав, що в Британії після поразки в бою на аматорському турнірі з ММА Fast and Furious Fight померла Саїда Саї Алетаха.