Відома українська телеведуча Леся Никитюк порадувала новими знімками в Instagram. У підпису до них вона розповіла, що 23 листопада відбувся перший благодійний аукціон в рамках фонду Еліни Світоліної. Фонд відкрили, щоб допомагати талановитим дітям.

Никитюк захопилася тим, як багато українських бізнесменів щедро вклалися у фонд: "Своєю щедрістю мене просто вразили!" . На аукціоні було безліч лотів, один з них - "Вечеря з Володимиром Кличком" пішов з аукціону за 21 тис. доларів.

Никитюк пораділа тому, що завдяки грошам, зібраним на аукціоні, Світоліна зможе допомагати дітям з маленьких міст досягти своєї мрії. Леся Нікітюк також опублікувала посилання, за яким кожен бажаючий може перерахувати гроші у фонд, а маленькі талановиті тенісисти можуть дізнатися, як отримати допомогу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Леся Нікітюк, прес-служба Нового каналу
Леся Нікітюк, прес-служба Нового каналу

Нагадаємо, раніше Никитюк засвітила вкрай інтимне фото, фанатам сподобалося: "Восьме чудо світу".

Також Знай.uа писав, що романтична Леся Нікітюк показала нескінченні ноги: "Нереальна".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Леся Нікітюк виявила унікальну церкву-піраміду: побудована на крові і яєчному жовтку.