В неділю, 24 листопада в польському Глівіце завершився дитячий конкурс "Євробачення-2019". 13-річна українка Софія Іванько зайняла у конкурсі 15-е місце, набравши 59 балів. Зокрема, в голосуванні національних журі українка отримала 28 балів, а в онлайн-голосуванні отримала 31 бал.

Софія сама пише пісні, і композицію до дитячого "Євробачення" написала спеціально до конкурсу. У 2019 році Софія Іванько брала участь у вокальному талант-шоу "Голос. Діти", де потрапила в команду Джамали.

Переможницею конкурсу стала Вікі Габор. Польська учасниця отримала загалом 278 балів, випередивши представників Казахстану і Іспанії.

Це означає, що в 2020 році дитяче "Євробачення знову буде відбудеться у Польщі. У минулому році під час фіналу конкурсу в Мінську перемогла також представниця Польщі Роксана Венгель.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Варто відзначити, що юна Софія брала участь у п'ятому сезоні популярного вокального проекту "Голос. Діти", але не змогла дійти до фіналу. У Національному відборі на Дитяче Євробачення дівчинка була в команді української співачки Джамали. Пісня, яку вона підготувала для конкурсу, називається "Коли здається".

Нагадаємо, що на дитячому Євробаченні 2019 Україну представила маленька принцеса з казковим голосом.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Нацвідборі оголосили юних фіналістів для Дитячого Євробачення в 2019 році.

Також портал Знай.ua писав, що дочка Кошового із Квартал 95 замахнулася одразу на "Євробачення".