24 листопада на каналі 1+1 пройшов фінал "Танців із зірками", на якому за кубок змагалися три українські знаменитості — Вікторія Булітко, Ксенія Мішина і Ганна Різатдінова.

Всі пари підготували для фінального випробування по 6 танців. Першим учасники показали свій дебютний номер на проекті, потім свій найпопулярніший номер за весь час танцювального шоу. Третє завдання озвучували судді.

Фінал був сповнений відкриттів та зізнань. Анна Різатдінова заявила, що не хоче, щоб її сприймали виключно як дружину олігарха, а щоб асоціювали з фіналом "Танці з зірками". Крім того фіналістка натякнула на нову любов, яка з'явилася завдяки проекту.

Ксенія Мішина зізналася про сумніви, які були у неї перед участю у шоу, але її переконав син Платон, якому вона й присвятить кубок у випадку перемоги. А Вікторія Булітко подякувала за народну любов, а також висловила припущення, що багато її фанатів бачать в ній себе, адже вона, як Попелюшка, яка потрапила на бал.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"За життя" станцювали чотири танці поспіль танго, фрістайл, ча-ча-ча, джайв. В результаті фіналістами "Танців з зірками" стали:

Третє місце — актриса "Дизель Шоу" Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар.

Друге місце — гімнастка Ганна Різатдінова та Олександр Прохоров.

Перше місце — актриса Ксенія Мішина і Женя Кіт.

Нагадаємо, раніше скандал на шоу "Танці з зірками перервав виступ однієї з пар"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ілона Гвоздьова зізналася за кого вболіває у фіналі "Танці з зірками"

Також "Знай.ua" писав, що готували учасники для фіналу на "Танці з зірками"