Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила коротеньке відео з репетиції перед "Золотим Грамофоном", який відбувся 23 листопада в Москві. Так, артистка похвалилася неймовірною розтяжкою, високо задерши ногу в стрибку і показавши уривок гарячого танцю.

"#грамофон", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Капець Ви еластична 😻😂", "У Вас ноги своїм життям живуть ніби😂🤦🏻‍♀️❤️", "Що це за бахрома?😁", "Класний батман!!💪🏻", "Розтяжка у вас, звичайно,крута 🤤", "Шикарнооо❤️🔥", "Оце розтяжка !!!", "Вогонь😍".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.