Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертим кадром із ванної, позуючи лише в чорному прозорому боді і без макіяжу. Так, артистка засвітила голі груди, а також продемонструвала шанувальникам, як сильно схудла. Проте, можливо, лише за допомогою фотошопу.

Фолловери почали обговорювати зовнішній вигляд Волочкової: "Навіщо цей Фотошоп, видно ж, неозброєним оком. Особливо пливли двері шафки взагалі🔥. Ви і так струнка, який резон фотошопитися, ще так невміло.", "Це взагалі що😂", "Вбрання доречне для інтимних побачень і чоловічих журналів.Як для публікації на сторінці прими балерини - дешево і вульгарно.", "Жах", "Якщо вже фотошопити, то тільки верхню частину тіла", "Соски коржі )))", "Граблі просто караул".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще