Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram.

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам фото в бікіні на Мальдівах. Схоже, Волочкова вирішила повернутися в місця "бувалої слави" і, як видно на її сторінці в Instagram, вже зміряла пляж своїми шпагатами. На фотографії, яку в цей раз показала Анастасія Волочкова, вона позує на пляжі у вертикальному шпагаті, який вже осточортів і фоловерам балерини. Але, схоже, Настя вважає інакше.

"І знову здрастуйте! Життя нудне без моїх шпагатів. Та це не я, а ВИ робите рейтинг цього елементу моєї професії в моєму виконанні. Так що живіть і радійте далі моїм успіхам, моєму позитиву, моїй радості і моїй фізичній формі. Чого і вам бажаю. Всім веселої суботи та позитивного настрою! Бажаю миру, добра і любові!", - написала Волочкова.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.