Стало відомо, що автор "Кварталу 95" Валерій Жидков через довгий час вперше вийшов у світ зі своєю дружиною Марією. Про це повідомляє Clutch.

Так, відомий сценарист, телеведучий і автор "Кварталу 95" Валерій Жидков не афішує своє особисте життя. Про те, як виглядає його кохана ніхто не знає.

Валерій Жидков з Марією

Проте нещодавно Жидков в компанії своєї дружини Марії з'явився на світському заході в честь 15-річчя журналу Viva. Пара з'явилася на червоній доріжці і з неймовірним задоволенням позувала фотографам.

Слід зазначити, що Валерій і Марія вибрали для заходу досить стримані вбрання. Пара одяглася відповідно до заявленого дрес-кодом creative black tie. Сценарист надів класичний смокінг і білу сорочку, а його чудова дружина вибрала "пухнасте" сукню чорного кольору, довжиною нижче коліна з прозорим верхом.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Валерій Жидков з Марією

Також користувачі мережі не змогли пройти повз і засипали компліментами зоряну пару.

"Красунчики", "Плаття супер!! Удачі Вам!", "Гарна дружина .гарний будинок .що потрібно людині, щоб зустріти старість – цитата з кінофільму ..Біле сонце пустелі..", "Гарна парочка", "Дружина красуня, а чоловік розумний", "Схожа на Олену Кравець", "Машенька чарівна", "Не важливо який костюм, зате яка гарна жінка поруч", – прокоментували фото користувачі.

Нагадаємо, що зірка студії "Квартал 95" Степан Казанін зізнався, що часто подорожує по роботі і побував уже в багатьох країнах, але для нього найкращих відпочинок за містом, у лісі, без зв'язку і людей.

Як повідомляв портал Знай.ua, актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий заявив про неприязнь до колишнього президента України Петра Порошенка та голови РФ Володимира Путіна.

Також портал Знай.ua писав, що актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий назвав головних ворогів президента України Володимира Зеленського.