Фіналістці "Танці з зірками 2019" Ганні Ризатдиновой в парі з Олександром Прохоровим вдалося зайняти друге місце в шоу. Вона була дуже емоційною під час ефіру, а також щиро зізналася про своє розставання з народним депутатом Олександром Онищенком.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Маші Єфросиніної.

"Він носив мене на руках і весь час робив компліменти. Це був шалений час", - розповіла Ганна.

Спортсменка зізналася, що шкодує про те, що відносини закінчилися.

"Я розуміла, що після завершення спортивної кар'єри його якийсь інтерес до мене пропаде. Але я намагалася показати, що я все ще на слуху, я прилітала в Україну і давала інтерв'ю, ходила на покази і заходи", – розповіла Ганна у розмові з Машею Єфросиніною.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ганна Різатдінова, фото: 1+1
Ганна Різатдінова, фото: 1+1

Вона розповіла, що в якийсь момент зрозуміла, що стала не іменитою спортсменкою, а просто дружиною олігарха.

"В один момент він зрозумів, що мені заважає, що від нього проблеми у мене. У якийсь момент мене почали сприймати не як чемпіонку світу, а як дружину олігарха", – згадує Ганна.

Олімпійська чемпіонка сильно розплакалася під час фіналу шоу, коли вже було відомо, що вони зайняли друге місце. Вона подякувала всім за такий шанс і зізналася, що для неї проект – це її життя.

Нагадаємо, Мішина приготувала гарячий поцілунок, а Різатдінова "запалить" паркет.

Як повідомляв Знай. ua, несподіваний вибір улюбленої пари українців і деталі фіналу шоу.

Також Знай. ua писав, що "1+1" перервав виступ однієї з пар, такого не було ні в одному сезоні.