Популярний російський поп-співак Філіп Кіркоров в черговий раз опинився в центрі скандалу, не на жарт розсердив користувачів в соціальній мережі Instagram.

Філіп Кіркоров

Останнім часом естрадний співак все частіше підтверджує репутацію головного скандаліста російського шоу-бізнесу. І ці скандали стають значно вульгарніше.

Так, поп-король вирішив не морочитися, а просто посилати всіх підряд в знайоме кожному росіянинові місце, що дасть аж дві вигоди – і повеселитися, і хайпонуть в Instagram. Відповідні коментарі можна подивитися нижче.

Ця агресивна реакція Філіпа Кіркорова на критику викликала бурхливий резонанс у соціальній мережі. Така поведінка артиста обурило багатьох користувачів. Більшість людей відкрито заявили, що відписуються від поп-виконавця в соціальних мережах і зовсім не бажають нічого про нього знати.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот, Instagram

Скріншот, Instagram

Скріншот, Instagram

Скріншот, Instagram

Скріншот, Instagram

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров приголомшив своїх фанатів досить різким схудненням. Він за короткий час зміг скинути аж 40 кілограмів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Філіп Кіркоров засвітив раритетний знімок з найріднішою людиною.

Також портал Знай.ua писав, що в російських ЗМІ з'явилися чутки про те, що відомий співак Філіп Кіркоров возз'єднався з Катериною Гусєвою, світською левицею і ді-джеєм.