Як відомо, у неділю, 24 листопада, у РФ відзначали День Матері. Більшість популярних знаменитостей поспішили привітати з Днем Матері в соціальних мережах. Також до них приєдналися й українські артистки. Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Так, відома російська фігуристка, дружина прессекретаря президента РФ Дмитра Пєскова Тетяна Навка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram милим сімейним знімком.

"Хочу сказати, що головне в житті людини, тим більше жінки – це мама. Та людина, завдяки якій формується твій характер, особистість і людські якості!!! Неспроста ж існує вираз "Передається з молоком матері". Приклад порядності, виховання, працьовитість, сімейні цінності – все це закладається в сім'ю, і тим більше жінкою, тому велике Спасибі матусю, що виховала нас саме такими! Ми тебе дуже сильно любимо!", - написала Навка під фото.

Також відзначилася і актриса Катерина Гусєва. Вона опублікувала фото, на якому разом зі своєю мамою обіймає бабусю.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Вони, рідні", – написала актриса.

Також і заслужена артистка Російської Федерації, яка родом з України, Наташа Корольова розмістила фотографію на свій сторінці в соціальній мережі. На знімку зображена вона з мамою і коротко привітала її з Днем Матері.

"Мамуля! З святом", - написала Наташа.

До привітань приєднався популярний російський репер Тіматі. Він також опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фото з мамою.

"Без тебе нічого б не вийшло, Мамо", – він підписав.

А гуморист і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін розмістив архівне фото своєї покійної матері.

"Мамо, ти у моєму серці. З Днем матері, дорогі передплатники! Зателефонуйте мамі! Скажіть про свою любов! Згадайте, якщо пішла! Наші мами і на Землі, і на Небі завжди з нами!", – він підписав.

Слід зазначити, що привітання з російським Днем Матері підхопили й українські зірки, який в Україні святкують у другу неділю травня.

Таким чином, свої вітання в соціальній мережі Instagram розмістили Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Аліна Гросу, Світлана Лобода та Віра Брежнєва.

Нагадаємо, що у мережі з'явилося кумедне відео, на якому Тарзан (Сергій Глушко) закатає перед концертом Наташу Корольову в сміттєвому баку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світлана Лобода виставила коротеньке відео з репетиції перед "Золотим Грамофоном", який відбувся 23 листопада в Москві.

Також портал Знай.ua писав, що Ані Лорак зізналася, що побувала на справжньому святі, проте зробила кадр з тиграми, замкненими в клітці.