Українська співачка Софія Ротару поскаржилася, що її почали цькувати за те, що вона надає підтримку української армії в той час, як збирається на гастролі в РФ. Концертний директор Софії Ротару Сергій Лавров спробував відповісти на критику артистки в пропагандисткою передачі "60 хвилин".

Російські діячі культури висловили негативну думку щодо того, що Ротару має намір гастролювати в Росії і навіть лунали заклики бойкотувати її виступу.

Софія Ротару, фото: static.life
Софія Ротару, фото: static.life

Так, вчинки артистки почали обговорювати як в ефірах російського ТБ, так і в Держдумі Росії, що не сподобалося її директору, який спробував її "вигородити", щоб не зірвати грошове виступ в РФ.

"Софія Ротару ніколи не спонсорувала АТО і не посилала банки з варенням. Інтерв'ю сестри Ліди – повна підстава і брехня журналістів жовтої преси. Софія Михайлівна абсолютно миролюбний чоловік. Вона ніколи б не спонсорувала війну. У неї є кого спонсорувати. У неї п'ять сестру і братів, у неї онуки, у неї діти. Онуків треба на ноги поставити, і їх вона спонсорує. Тому всі висловлювання про те, що вона спонсорувала війну – брехня", - пояснив Лавров і додав, що в минулому році вона не приїхала на "Пісню року" в Москву, так як хотіла уникнути можливих провокацій.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Софія Ротару виступить в Росії.

Як повідомляв Знай. ua, Ротару відправиться підкорювати Москву.

Також Знай. ua писав, що одружений Алібасов заговорив про весілля з Ротару.