Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася зйомками в казковій Ісландії, де давно мріяла побувати. Так, артистка незважаючи на холодну погоду позувала на знаменитому Чорному пляжі в еротичних червоних панчохах, корсеті в сіточку і білих кросівках.

"Печерна людина, яку ви заслужили😂", - пошуткувала Астаф'єва. Фоловери залишилися в захваті: "Яка гарна печерна людина))", "Якщо в цій печері всі такі печерні люди, то де вона?😍", "Мені б таку печерну людину🤗🤗🤗❤️", "Мурашки по шкірі від цих видів і усвідомлення того, яка ви самовіддана 🔥❤️", "Неймовірна!🔥", "Фантастика ❤️ як же красиво".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.