Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала трепетне романтичне відео з молодим 27-річним коханим, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за неї на 9 років. Так, артистка та її чоловік забавно бешкетували в машині, обнімалися, і рекламували новий альбом Анни "Про любов".

"Я весь час відвертаю себе, коли знімаю нас в сторіз, адже щастя любить тишу і що скажуть люди... Але я відчуваю, що навіть якщо зроблю найбільшу помилку, він все одно буде поруч. Мене підтримувати і любити те, чим я займаюся так само спекотно, як я. А я полюбила баскетбол 🏀
Напевно, це є одна з формул щастя в парі - поважати і любити професії і справи один одного.", - поділилася радістю Сєдокова. Фолловери не пройшли повз: "Бережіть один одного🙌🏼", "Неймовірні 🔥🔥🔥👑👑❤️❤️❤️❤️🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻", "Як ніжно... Краса!", "Будьте щасливі...ви такі красиві👍👏😄😍", "Ви прекрасна пара!", "Як це мило ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.