Часто преса дивує аудиторію дійсно ексклюзивними відкриттями, проте інколи трапляються настільки "геніальні" сенсації, які вводять в ступор. Подібна ситуація трапилася із розсекреченням позашлюбної доньки коміка "Кварталу 95" Євгена Кошового.

На одному з рейтингових українських новинних порталів з'явилася інформація про те, що дочка відомого коміка і шоумена Євгена Кошового візьме участь у фінальному концерті Дитячого Євробачення – 2019. Також повідомлялося, що захід пройде у польському містечку Глівіце, а "донька" артиста буде виступати під 13 номером.

Євген Кошовий з сім'єю, фото: hyser.com.ua
Євген Кошовий з сім'єю, фото: hyser.com.ua

Проте, подана інформація не збіглася з дійсністю - 13-річну учасницю вокального проекту "Голос. Діти" звати Софія Іванько. Тобто, навіть різниця у прізвищах не стала на заваді такому висновку і Кошовому ЗМІ приписали ще одну доньку.

Євген Кошовий вже понад 10 років одружений на екс-учасниці танцювального колективу "Freedom" - Ксенії. пара виховує двох доньок — Варвару і Серафиму, і жодної Софії Іванько серед них немає.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Софія Іванько та Варвара Кошова, фото: hyser.com.ua
Софія Іванько та Варвара Кошова, фото: hyser.com.ua

Нагадаємо, раніше Кошовий поділився думками про Порошенка і Донбас

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кошовий розкрив прайс політичних гастролерів

Також "Знай.ua" писав, що Кошовий назвав головних ворогів Зеленського