Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася розкішним вбранням, позуючи на фіналі шоу "Танці з зірками", переможцями якого стали Ксенія Мішина та Євген Кот. Так, артистка приміряла довге облягаюче шовкове плаття ніжно-рожевого кольору з глибоким декольте, засвітивши груди і доповнивши образ акуратними бірюзовими прикрасами.

Фолловери залишилися в захваті від жіночного образу, а ще помітили, що фото з Юрієм Горбуновим не прогрузилося, а замість нього з'явився чорний фон: "9 фото як фішка всіх фото - їжачок в тумані😂", "Шикарнаааа😍😍😍🔥🔥🔥", "наша Красунька❤️❤️❤️👌👌😘😘😘😘", "Уті, моя буся😻 Неймовірно красива😻", "9 фотки немає щоб Катя не ревнувала?! Вхахахах", "Краса в найдрібніших подробицях💕 Оригінальна, неймовірна і ніким неповторна💞", "лялька. просто лялька. у хорошому сенсі😄💞".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще