Популярний український співак Макс Барських регулярно підживлює інтерес публіки новими піснями. Днями світ почув нову композицію під назвою "Лей, не жалей", яка стала хітом. Але про особисте життя знаменитості відомо дуже мало, і тому шанувальники почали будувати свої здогадки на рахунок особистого життя співака і кому він присвячує пісні.

Макс Барських

Так, український виконавець не бажає говорити на особисті теми і намагається зберігати все в таємниці. Однак фанаткам не дуже кортить дізнатися, чи є у нього кохана. У коментарях під постом Барських користувачі мережі почали будувати свої гіпотези на цю тему.

Можливо, Макс просто хотів нагадати цим знімком про вихід своєї пісні, проте його шанувальників найбільше цікавить особисте життя. Також його образ не всім припав до душі.

Слід зазначити, що під постом деякі користувачі припустили, що такий стиль співака натякає про його нетрадиційну орієнтацію. Вони написали, що Барських напевно присвячує свої треки своєму коханцю, якого той приховує. У відповідь на подібні припущення, що інші користувачі стали на захист виконавця і підкреслили, що він має право жити і чинити так, як вважатиме за потрібне.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Скріншот, Instagram

Скріншот, Instagram

Нагадаємо, що український співак MELOVIN розповів, що йому не подобається.

Як повідомляв портал Знай.ua, співак Макс Барських став хедлайнером фінального випуску танцювального шоу "Танці з зірками".

Також портал Знай.ua писав, що у російській столиці пройшла церемонія нагородження премією "Золотий грамофон 2019" і серед її володарів з'явилися імена українських виконавців: Макс Барських, Віра Брежнєва, Ані Лорак та Світлана Лобода.