Стало відомо, що на вихідних по всій Україні пройшла хвиля обурення щодо виходу з популярного музичного шоу "Х-фактор" одного з членів журі Андрія Данилко, більше відомого під сценічним псевдонімом Вєрка Сердючка.

Скріншот, Instagram

Так, шоковані фанати почали публікувати в соціальних мережах досить зворушливі коментарі в підтримку Андрія і запустили флешмоб #ДанилкоПовернись, в якому закликають його повернутися в суддівський склад на українське телевізійне шоу.

Вже на наступний день відео, де знаменитість оголосив про рішення покинути музичний проект, зайняла лідерські місця в YouTube.

Скріншот, Instagram

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скріншот, Instagram

Скріншот, Instagram

Скріншот, Instagram

Однак точно дізнатися про те, покине шоу Данилко чи ні, стане відомо вже у наступному випуску шоц "Х-фактор".

Нагадаємо, що учасниця популярного музичних шоу "Х-фактор" шокувала знаменитого Андрія Данилка.

Як повідомляв портал Знай.ua, на шоу "Х-Фактор-10" на телеканалі СТБ відбувся нечуваний інцидент – член журі Андрій Данилко в один момент розвернувся і пішов з проекту.

Також портал Знай.ua писав, що "Х-фактор" кардинально змінює пошук талантів, за справу взялася "Королева Ночі" Оля Полякова.