Дмитро Комаров вирішив оригінально привітати молоду дружину Олександру Кучеренко з її 22-м днем народження. Для цього романтичний телеведучий перервав свою чергову експедицію і примчав до Києва, а вже звідти "вкрав" Сашу і відвіз її в передноворічну Прагу. Фото з романтичної подорожі Комаров опублікував в соцмережі Instagram.

Як видно на нових знімках, які Дмитро показав у соцмережі, вони з дружиною весело проводять час. Однак, як видно, погода не сильно порадувала – в листопадовій Празі досить прохолодно, судячи з теплих убрань і шапок на головах закоханих. У підписі до фото Комаров написав: "У моєї коханої дружини сьогодні день народження. Чесно кажучи, прилетів з експедиції ненадовго спеціально, щоб не пропустити цей важливий день. Вирішили на добу злітати у Прагу. Тут вже встановлюють новорічну ялинку, настрій, відповідно, святковий. Гуляємо. Холодно, але кайфово. Всім любові".

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" врятував десятки дітей простим способом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Комарова похвалилася ідеальною фігурою в розкішному вбранні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров з "Світу навиворіт" зустрінеться з неземними істотами.