Донька проросійського колишнього народного депутата Михайла Добкіна 26-річна Алла часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Дівчина вже встигла попрацювати моделлю і народити дитину, також вона має свою картинну галерею, а з недавніх пір зайнялася ще й благодійністю. Красуня часто знімається в яскравих фотосесіях і ділиться їх результатами в соцмережі. Так і в цей раз Алла показала кілька пікантних кадрів.

Як видно, перед камерою модель з'явилася в досить відвертому образі. На ній чорне боді, поверх якого Алла накинула теплу в'язану накидку. Цей наряд підкреслив ідеальну фігуру красуні, а також її стрункі худі ніжки з інтимними тату. Волосся Алли розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото модель розповіла про те, як відновлювалася після пологів. А фоловери почали активно обговорювати нову публікацію Добкіноъ.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.