Відома українська співачка Світлана Лобода часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка знатно здивувала шанувальників коротким відео, яке є фрагментом нового кліпу гурту Rammstein, і в якому вона знялася. Це з новою силою підігріло чутки про роман Лободи і фронтмена німецької рок-групи Тілля Ліндеманна.

Весь кліп триває понад сім хвилин. У ньому Світлана з'явилася в ролі працівниці заводу, яким керує строгий Ліндеманн, у якого є брат, з яким за сюжетом співачка у відносинах. Персонаж Світлани в кліпі розбиває ящик зі скляним посудом, за це начальник викликає дівчину у свій кабінет і намагається зґвалтувати. А вона з усієї сили розбиває йому чоло кришталевої попільничкою. Але і це ще не кінець. Звичайно ж фанати не залишили без уваги таку публікацію зірки і почали її обговорювати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.