У колишнього чоловіка Юлії Началової народилася дитина від нинішньої його дружини - 32-річної Ольги. Друга дитина у Євгена Алдоніна з'явилася на світ ще 23 листопада, однак лише зараз ця інформація стала загальновідомою.

Новонароджену дівчинку назвали Анжеліка. Євген Алдонін повідомив журналістам, що що Ольгу з дитиною вже виписали з пологового будинку, жінка почуває себе добре.

Юлія Началова та Євген Алдонін, фото: woman.ru
Юлія Началова та Євген Алдонін, фото: woman.ru

"Знають всі близькі і рідні. Я не планував повідомляти про це ЗМІ. Я зараз тільки повернувся додому, ми тільки виписалися, тому мені зараз взагалі не до розмов. Велике спасибі за ваше привітання!" Євген Алдонін

Про вагітність Ольги Алдоніної було невідомо до теперішнього моменту, оскільки жінка ретельно приховувала своє положення. У своєму instagram-акаунті вона публікувала фотографії та відео, на яких не було помітно значних змін фігури. І лише буквально зараз жінка розсекретила свій стан, виклавши відео та фото, на яких позує, демонструючи вагітний живіт. Виглядає Ольга цілком щасливою. Крім новонародженої донечки пара виховує сина Артема.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ольга Алдоніна, фото: instagram.com/ole_ole4ka
Ольга Алдоніна, фото: instagram.com/ole_ole4ka

Від першого шлюбу у Євгена Алдоніна є дочка підліткового віку Віра. Її народила футболістові відома співачка Юлія Началова, з якою він розлучився через п'ять років подружнього життя. Після смерті Юлії в березні цього року, Алдонін ще більше зблизився зі старшою донькою.

Юлія Началова, фото: lena-miro.ru
Юлія Началова, фото: lena-miro.ru

Юлія Началова з донькою, фото: letidor.ru
Юлія Началова з донькою, фото: letidor.ru

Євген Алдонін, фото: m.russia.tv
Євген Алдонін, фото: m.russia.tv

Нагадаємо, раніше "сестричку" Началової звинуватили у загибелі співачки

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі з'явилося передсмертне відео Началової

Також "Знай.ua" писав, що Юлію Началову воскресять на екрані