Український співак Андрій Данилко вирішив покинути "Х-фактор", він не зміг стримати емоцій і практично розплакався. Відповідне відео з'явилося в YouTube-каналі 1+1, передає Politeka.

Андрій Данилко, відомий насамперед як творець образу Вєрки Сердючки, є наставником у нинішньому, 10-му сезоні проекту. Про це повідомляє "Рамблер".

У новому випуску артист не стримав емоцій і розплакався, покинув студію "Х-фактора". Це відбулося в момент, коли йому потрібно було вибирати, хто повинен покинути шоу.

"Я так розхвилювався… Зараз… Блін! А… Хлопці, правда, от тільки не ображайтеся. Я так сиджу, я себе ось… От я як не виправдав надій. Ось я настільки порожній!", заявив він, з насилу стримуючи сльози.

Андрій Данилко, скріншот із відео
Андрій Данилко, скріншот із відео

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Андрій Данилко зазначив, що всі інші судді на "Х-факторі" різноманітно одягаються, а він постійно в чорному. І з-за цього він навіть назвав себе дурнем.

"Я дивлюся, і я придурок. Я не розумію, наскільки це вам важливо, але я я цей проект покину. Може бути, ви поміняєте як-то цю ситуацію, але я зараз подумав, що я треба когось обирати і я не готовий це робити. Я нічого не можу зробити, вибачте", — сказав Данилко.

Нагадаємо, улюбленець Данилко бореться з ганебною звичкою, фавориту Сердючки пігулки вже не допомагають.

Як повідомляв Знай. ua, догляд Данилко з "Х-фактора" підірвав мережу і поклав початок всеукраїнського флешмобу.

Також Знай. ua писав, що Данилко зі сльозами покинув суддівство на "Х-Факторі".