Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи з ніжним натуральним макіяжем і заинтигувавши фанатів. Так, артистка зізналася, коли чекати шанувальникам альбом "Sold Out", а також вихід нового треку, який, за словами співачки, "прощає з любою вам Лободою і її звичним звучанням".

"Я знаю, в якому ми всі перебуваємо очікуванні....🙈
Наперед дякую вам за любов і терпіння))
Це був мій головний стимул - відмовитися в цьому році від відпочинку, довго не гастролювати і сісти в студію для написання нового матеріалу.
Сьогодні я готова вас радувати💃💃
отже:
1. 29 листопада реліз «Мира Мало» ❤цим треком ми прощаємося з любою вам Лободою і її звичним звучанням👱‍♀
Далі вас чекає новий звук і Новий хіт!!!😉🤫
🔥🔥🔥
2. 6 грудня ми відкриваємо передзамовлення альбому «Sold Out» і його перший хіт, який вже в цей день буде доступний для скачування.
3. 13 грудня день X☄
альбом буде відкрито!!! Я так його чекаю.......
А ви?))", - нарешті оголосила довгоочікувані дати Лобода. Фолловери залишилися в захваті, адже дала чекали цієї інформації і навіть ображалися на кумира.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.