Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася розкішним вбранням, позуючи на фіналі шоу "Танці з зірками", переможцями якого стали Ксенія Мішина та Євген Кот. Так, артистка виконала виступ з шоу-номером "Різдвяна історія", примірявши казкову темно-синю сукню з високим розрізом на нозі і доповнивши образ масивним перснем із смарагдом і діамантами.

"Чекаю Вас 22, 23, 24 грудня на гала-концертах «Різдвяна історія з Тіною Кароль» у Палаці Спорту! Будуть ВСІ!", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Вауууу😻😻😻це настільки шикарний образ...🔥🔥🔥", "Красуня❤️", "Красива🔥🔥🔥", "Чарівниця 💕💕💕", "До чого ж ви прекрасна!", "Яка ви чарівна дуже ніжна і добра!", "Заїнька під ялинкою)", "Ааа яке сонечко 😻 😻".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще