Тайваньско-канадський актор і супермодель Годфрі Дат помер під час зйомок в Східному Китаї. Про це повідомляє видання CNN в середу, 27 листопада.

Продюсери шоу, в якому знімався Дат, заявили, що той втратив свідомість. Його госпіталізували, після чого він помер у лікарні. Причина смерті не уточнюється. Артистові було 35 років.

Годфрі Дат, фото CNN

Інцидент стався на зйомках спортивного реаліті-шоу Chase Me у місті Нінбо провінції Чжецзян для місцевого телебачення. Актор раптово знепритомнів і впав, лікарі більше двох годин намагалися його реанімувати, проте він все одно помер.

У заяві JetStar Entertainment кажуть, що вони дуже засмучені тим, що сталося, і попросили залишити сім'ю актора в спокої.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Рано вранці 27 листопада наш улюблений Годфрі втратив свідомість на знімальному майданчику. Після трьох годин реанімаційних заходів він, до жаль, покинули нас. Ми окированы і засмучені, і до дотепер не на це повірити", - повідомила його команда в офіційній заяві.

Годфрі Дат дебютував у кіно в 2006 році, знявся у ряді фільмів і телесеріалів. Актор неодноразово з'являвся на обкладинках багатьох відомих модних журналів. Першим серед азіатських моделей став офіційним обличчям компанії Louis Vuitton.

Нагадаємо, що в Москві (Росія) застрелили чемпіона світу з тайського боксу Ашота Боляна, повідомляє "Московський Комсомолець".

Як повідомляв портал Знай.uа, в одній з київських лікарень помер воїн АТО, боєць 90-го батальйону з позивним "Хан" Ігор Панів.