Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила незвичайне фото, на якому позувала з колишнім коханим Дмитром Коляденко. Так, артистка зізналася, що їй дуже шкода жінок, у яких все погано складається з колишніми чоловіками, незважаючи на важкі стосунки в парі з Коляденко, за романом яких стежили буквально всі на початку 2000-х. Сам же Дмитро не раз потрапляв у скандали, руйнуючи квартиру Ірини, викидаючи через вікно її диван, псуючи її речі і займаючись рукоприкладством.

"Вчора Почитала про ваші взаємини з колишніми. Дуже шкода, що не у всіх все складається мирно, рівно. Прикро за жінок, яким доводиться без підтримки колишнього чоловіка виховувати дитину. Цього я ніколи не зрозумію і не прийму. Ні серцем, ні розумом.
Взагалі хочу побажати усім не тримати зла. Шлях, який випадає кожному з нас унікальний і якщо щось відбувається, значить так потрібно. Важливо відпускати з серця негатив, він заважає йти на зустріч новому і прекрасному. Люблю і вірю в вас, ви у мене сила 💪🏻 ❤", - поділилася емоціями Білик. Фолловери не пройшли повз, звернувши увагу на екстравагантного Коляденко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.