Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр, позуючи в коротенькій латексній червоній міні-сукні. Так, артистка засвітила ідеальне тіло, ставши героїнею грудневого номера глянцю "Караван", де розповіла про сім'ю, роботу і улюблені хобі.

"Отримую задоволення від усього, що зі мною відбувається. Від простих речей і роботи, сім'ї і дітей, від подорожей і їжі. Чого і вам бажаю! Для натхнення і насолоди - новий грудневий номер "Караван історій"", - поділилася радістю Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Богиня😍😍😍", "Шикарні ноги,Ольга", "Красуня👍💣😍", "Гарна фотка❤❤❤❤ богиня 😍😍😍😍😍😍", "❤️❤️❤️ найкрасивіша", "Королева😘".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.