Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість позувала для свіжого кліпу "Мы нарушаем", режисером якого став Алан Бадоєв, в райській Сицилії, Італія. Так, артистка приміряла лише коротенький чорний топ і міні-шорти, засвітивши розкішну фігуру в басейні.

"#МыНарушаем 🦋
04.12.2019 💥
Save the date ‼️
by @alanbadoev", - анонсувала дату виходу Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Інтригуюче 🙌🙌🙌", "Богиня 🤤🤤🤤", "Як же класно Ви виглядаєте) Шикарна фігура!", "Ідеальна❤️❤️", "Красуня 🔥😍", "дуже-дуже чекаю моя улюблена Кароліна❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹💥💥💥💥💥💥", "Буде сексі-бомба! 😍👍", "Фігурка - цукерочка 🍬 Аж у жар кинуло 😍 ".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.