У Києві відбулася зіркова прем'єра стрічки "Абатство Даунтон" - епічної екранізації від творців одного з найуспішніших серіалів сучасності.

У кінотеатрі "Оскар" (Gulliver) влаштували справжнє свято з цього приводу, зануривши гостей у атмосферу початку 20 століття. Саме в цей час і відбуваються події у фільмі.

Першими подивитися на інтриги, кохання і тонкий британський гумор прийшли Санта Дімопулос, Ірина Данилевська, Сергій Лещенко з дружиною та багато інших відомих персон.

Санта Дімопулос

Олександра Новікова

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Соня Солтес

Ірина Данилевська

Сергій Лещенко з родиною

Алекс Захарчук

Олімпія Вайтмусташ з чоловіком

Головні ролі у фільмі зіграли Меггі Сміт, Мішель Докері, Джоан Фроггатт, Брендан Койл, Г'ю Бонневіль та інші зірки, що полюбилися глядачам завдяки серіалу "Абатство Даунтон".

Старт в Україні екранізації 28 листопада 2019 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Квартал 95" разом з "1+1" готує для українців нову серіальну бомбу - серіал "Папік".

У понеділок, 2 грудня, на каналі “1+1” відбудеться довгоочікувана прем'єра нового комедійного серіалу від студії “Квартал 95” під привабливою назвою “Папік” зі Станіславом Бокланом і Дар'єю Петрожицькою в головних ролях.

Це легке, кумедне і захоплююче кіно, в якому по-новому відкривається знаменитий український актор Станіслав Боклан. Його не відразу впізнаєш в образі сивого старого з бородою і з нетиповою хрипотою в голосі. Це лірична комедія, але з дуже глибоким змістом.

Також Знай.uа писав, що прем'єр-міністр "Слуги народу" Станіслав Боклан перетворився в "Папіка".

А сценарист "Кварталу 95" Валерій Жидков перетворився з коміка в лірика.