Популярна українська співачка Ірина Білик часто радує публіку яскравими постами у соцмережі Instagram. Так, і цього разу зірка показала яскравий кадр і поділилася своїми роздумами з приводу новорічного настрою, гостей і навіть алкоголю.

Так, перед камерою Ірина з'явилася в темному вбранні, який складається з широких штанів і блузки з пишними багатошаровими оборками. Її волосся розпущене, а на обличчі щільний шар макіяжу. У підписі до фото Білик поділилася з фанатами своїм новорічним настроєм. Також вона поскаржилася на вічну дилему – яким алкоголем пригощати гостей. "Зізнаюся, до питання святкового столу підходжу відповідально і намагаюся врахувати побажання всіх, а от з напоями завжди складно вгадати. Ну не говорити ж людям: беріть з собою! Як ви виходите з цієї ситуації?", - запитала Ірина, а фанати почали обговорювати її фото.

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще