Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним архівним селфі, ніжачись під жарким сонечком в міні-бікіні і без макіяжу. Так, артистка засвітила розкішні сідниці, давши всім прихильницям дуже цінну пораду з приводу засмаги.

"Шановні тьолочки) вгадайте яку частину тіла НЕ МОЖНА виставляти на пекуче сонце НІКОЛИ??
Правильно ЛИЦЕ!! ФЕЙС по модному😍 а Чого ?? Бо будете старі потаскані андатри😆Я серйозно!
Задумайтесь над цим!", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Попа спечеться!😂", "Красуня", "Та нащо мені твоє обличчя, коли я бачу таку гарну жопенцію?❤️", "Красива попа", "Яка ж ти шикарна!", "Яка гарнюня❤️🔥!", "Відмінна шкіра на п'ятах. Але трохи присохла. Є крем?". Дуже сексуально і занадто ідеально😍❤", "Красивий вид на море".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.