Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерів в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи на пудровому тлі з натуральним макіяжем. Так, артистка, яку нещодавно підозрювали у третій вагітності, розвіяла чутки, проте представила своє нове "дітище" - власний бренд косметики.

"ВАГІТНА!🌸
Це був найпопулярніший коментар вчора до мого посту про те, що я сьогодні повідомлю новину;) і в якомусь сенсі це правда...
Тому я хочу представити вам моє «дітище», яке я трепетно створювала ці два роки - а зараз прийшов час йому відправитися у доросле життя;)
З завмиранням серця... Прошу любити і жалувати - VERA - мій власний бренд косметики 💛 @verabeauty.official
Я створила його для кожної з нас-таких різних, неповторних, але однаково заслуговуючих любові. У кожного свій шлях до краси, і яким би складним він не був , важливо завжди вірити. Вірити в красу, вірити в себе 🙏", - поділилася радісною новиною Брежнєва. Варто зазначити, що продукція не тестується на тваринах, є vegan friendly і прагне до скорочення використання пластику.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще