В сім'ї колишнього чоловіка Юлії Началової Євгена Алдоніна поповнення – його нова дружина Ольга народила йому доньку. Це вже третя дитина у російського футболіста і друга дочка, а перша – 12-річна Віра – спільна дитина з покійною Юлією Началовою.

Фотографії з вагітною дружиною і дітьми Алдонін опублікував у своєму Instagram. На першому фото щасливий чоловік ніжно тримається за величезний живіт вагітну дружину Ольгу, а поруч маму обіймає син Артем. Це студійне фото, і на ньому все в темних костюмах. На другій фотографії новонароджену сестричку тримає Віра, яку після смерті матері забрав у свою нову сім'ю тато. Поруч турботливий батько тримає на руках сина, і всі дружно милуються згорточком з крихіткою.

Нагадаємо, у колишнього чоловіка Началової народилася друга дитина.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "Сестричку" Началової звинуватили у загибелі співачки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що передсмертне відео Началової з'явилося у мережі, без мурашок не подивишся.