Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс жаркі кадри, показавши, як вони з колегою і подругою Олею Поляковою привітали один одного з перемогою в номінаціях на вечорі "Ніч Химер", в рамках якої відбулася церемония нагородження від шоу "Зірковий шлях". Так, артистки трепетно поцілували одна одну, Настя отримала нагороду "Блискавичний успіх року", а Оля - "Королева року".

Варто відзначити, що Полякова була на весіллі у Потапа і Каменських, а також обидві знаменитості є суддями на співочому шоу "Х-фактор". Незважаючи на це, іноді шанувальникам здається, що між зірковими красунями не все так чудово, адже Оля кілька разів пропонувала фоловерам порівняти, хто ж красивіше. Швидше за все, роблячи такі речі заради хайпу.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.