Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила коротенький ролик, представивши свіженький довгоочікуваний хіт "Мира Мало". Так, артистка позувала на чорному тлі з вечірнім макіяжем і сумним поглядом, а сама композиція вийшла досить танцювальною та розповідала про нещасливе кохання.

"ПРЕМ'ЄРА синглу!!!🕊🕊🕊🕊🕊 СВІТУ МАЛО❤️", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери розділилися на два табори: "Можна 10 годинну версію??", "Вааауу😍😍😍😍", "Нереально. Трек тільки вийшов, я вже слова вивчила.На повторі. @lobodaofficial ви з командою найкращі!!!", "Ну просто АГОНЬ....!!!!!!🔥🔥🔥🔥", "Як завжди хітяраа💪💪💪💪🤩🤩🤩🤩", "Такі побиті фрази. Неземна. Світу мало. Уууу. Ой мама. Це просто перше враження, не ображайтеся!", "Мені не зайшов 😕", "Не ваше звучання голосу, не звичне. І не асоціюється з лободою. Не зайшло", "Як завжди - потужно 🔥".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.