Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила коротеньке відео, позуючи в розкішній срібній міні-сукні, суцільно втритій паєтками і виконавши романс Людмили Зикіної "Тече річка Волга". Так, артистка зізналася, що поки не хоче повертатися до кар'єри співачки, адже не дуже любить сучасну музику.

"Всі питають «коли, коли ж вона знову заспіває?», «коли випустить альбом?»
Друзі, ви навряд чи будете слухати таку музику 🙈
Я люблю романси, Розу Римбаєву і Марка Бернеса, а у вас в плей-листах зовсім інші пісні! Чи я помиляюся ?", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Оце голосище👏👏👏Регіна🔥🔥🔥!!!", "Навіщо тобі одягають такі обтягуючі сукні, з твоєю широкою талією?", "Шалено хочу слухати Ваш голос. Він прекрасний! Романси теж непогані.", "Ну не можна бути такою красивою.. захоплююся вами!!!", "Людмила Міколаївна!😀", "Мені здається чи #регинатодаренко потовстішала ? Боки з'явилися раніше у неї була зовсім інша фігура 😍".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.