Слава Камінська вперше розповіла всю правду про розлучення з чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським.

На початку літа мережу підірвала новина про те, що Слава Камінська розлучається зі своїм чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським. Довгий час подружжя не коментувало розставання, і лише зараз обоє почали погоджуватися на рідкісні інтерв'ю. Першим перервав мовчанку Едгар, звинувативши співачку в розпаді їхньої сім'ї. За його словами, однією з головних причин розлучення були надмірні ревнощі Слави.

Славу такі слова зачепили і вона відповіла йому постом в Instagram, назвавши екс-чоловіка хайпером (людина, яка ловить популярність на будь-якій темі).

А нещодавно Слава Камінська дала відверте інтерв'ю Ользі Горбачовій, в якому привідкрила завісу своїх стосунків з екс-чоловіком та розкрила причини розлучення.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами Слави, велику роль зіграли батьки, які втручались у їхні стосунки з чоловіком. На перших порах, коли батьки почали допомагати Славі і Едгару з дітьми, було все добре. Але поступово батьки ″захопили територію″ в особистому просторі подружжя. І в якийсь момент Слава зрозуміла, що вже не може їх з цієї території ″прибрати″.

″Так вийшло, що моя мама ″влізла″ в коаліцію з моєї свекрухою. Їм так було простіше давити мене своїм авторитетом″, - зізналась Слава.

І з цього моменту почались всі негаразди. Едгар не став захищати свою дружину перед ″коаліцією мам″, стаючи на їхню сторону. Це неабияк засмучувало і ображало Славу і поклало початок кінця їхніх стосунків.

″Для мене це було проблемою, адже по факту ми одне ціле, до чого тут наші мами? При тому я ніколи нікого не ображала, ми завжди тісно спілкувались з свекрухою і вона мені дуже подобалась. Однак, це була моя територія, а я не могла пояснити їй це... У нас батьки приходили, наприклад, в моменти, коли ми займались сексом. Ключем відкривали двері і на тобі:″Привіт!″. Тобто почались якісь такі моменти, коли це вже зовсім перебор″.

Така ситуація згубно впливала на стосунки Слави з чоловіком.

″Ми упустили момент. Зараз я б ніколи не дозволила таку ситуцію. Мій дім — це мій дім″, - говорить Слава.

А основною причиною розлучення з чоловіком, за словами Слави, стало те, що вони різні у своїх поглядах на життя. У свої 30 років для співачки головним була сім'я, адже вона на той час твердо стояла на ногах, а Едгару лише належало це зробити, йому потрібна була робота і пріоритети в них були різні.

″Мені потрібна була сім'я, йому — робоа. Зрештою, кожен отримав, що хотів — я отримала чудових дітей, він — роботу″

При тому, Едгар міг докоряти Славі тим, що вона нібито нічого не робить, не розвивається, лише їздить на свої концерти. Він знецінював статус співачки.

″В якийсь момент він сказав: от що ти робиш? Їздиш пісеньки свої співаєш? Мене це дуже образило. І я сказала, послухай, якщо б не мої пісеньки, не було б нічого того, що в тебе є″, - розповіла Слава.

Співачка, віддаючи належне хірургічному таланту Едгара, вважає, що все-таки свою таку неймовірну популярність він здобув не без її допомоги, зокрема, завдяки і її знаменитості.

Ольга Горбачова на це зауважила, що чоловік взагалі не повинен розлучатись із жінкою, яка народила йому дітей, але якщо він уже на це зважився, то повинен робити це з повагою до жінки.

"Не знецінювати те, що ви створювали разом. Ну і як можна піти і подати на розлучення, перед тим не обговоривши це з жінкою? І не передавати грошей жінці, яка є прародителькою його роду? Цими поступками він псує не лише свою карму, але й карму вашим дітям", - зазначила Горбачова та запитала, як Слава зберігає "портрет батька" у своїх дітей.

Слава розповіла, що хотіла, щоб діти якомого більше проводили часу разом з батьком. При чому, щоб не травмувати їх, була готова і на спільні проводження часу, однак Едгар не має великого бажання займатись дітьми.

Нагадаємо, Слава Камінська після розлучення змінилася до невпізнання

Як повідомляв портал Знай.ua, Камінська показала, хто піклується про її форми

Також Знай.ua писав, Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram.