Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася новим влогом, нарешті докладно розповівши, навіщо вони з мамою Ольгою літали в Барселону. Як виявилося, артистка та її найрідніша жінка зовсім не відпочивали, а проходили медогляд, Надя також пояснила, чому це важливо зробити кожному.

"Хвороба завжди приходить несподівано. Неможливо передбачити, запобігти.
«Зі мною цього не станеться», - це девіз кожного з нас, правда ж ? Адже це інші можуть потрапити в аварію, інших можуть пограбувати, в інших можуть виявити невиліковну хворобу. Але тільки не у мене, тільки не у моїх рідних! Я впевнена, що багато з вас думають так само. Підсвідомо. Це захисний рефлекс. Так жити простіше, спокійніше. Коли я стала амбасадором благодійного проекту #чашкакофе і разом з @komarovmir ми стали допомагати діткам, я усвідомила масштаби проблеми: дуже багато молодих, активних, спортивних людей, які правильно харчуються і займаються спортом, раптом хворіють. Найстрашніше – багато небезпечних хвороб починаються без симптомів. Їх помічаєш, коли вже надто пізно. І я, і ви про це знаєте. Але як себе убезпечити?
В Європі це абсолютно нормальна практика, коли абсолютно здорові люди раз на рік проходять повну діагностику, від а до я. Я довго наважувалася. Знаєте, є якійсь бар'єр – страшно дізнатися щось страшне. Простіше сподіватися і не знати. З'їздили ми дуже не даремно...", - поділилася емоціями від поїздки Дорофєєва.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.