Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася ніжним кадром з нової фотосесії, рекламуючи популярний бренд ювелірних виробів із золота. Так, артистка приміряла сережки і каблучку з однакової колекції, а образ доповнила фірмовим макіяжем з яскраво-червоною помадою.

Фолловери ж почали засипати Кароль компліментами: "Яка кокетка😍", "Красива дуже❤️", "Ніжність🌹🌹🌹", "Загадкова леді💃", "💛Красиво, ніжно💛", "Тіна,Вам будь-які прикраси до лиця.😊😊😊👍👍", "Любов страшна сила вона і манить і кличе!!🔥🔥🔥", "неймовірна ти🤤😍", "Бос🔥❤️", "Який погляд😻🔥", "Оце колір очей 🤤🤤🤤 можна я в них потону? @tina_karol".

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще