Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно дружина знаменитості, Лілія, виставила досить пікантне чорно-біле фото з коханим, позуючи лише в довгій сорочці.

"Кожна жінка ❤️сексуальна🔥 рівно настільки, наскільки всередині відчуває себе привабливою💥. Потрібно вірити, відчувати і шукати свою внутрішню жіночу силу❤️. Кожна з нас може бути досить сексуальною незалежно від зовнішніх даних.☺️", - поділилася думками Яма. Фолловери залишилися в захваті: "Вау:))))🔥🔥🔥🔥Як круто!!!🔥🔥🔥🔥", "Ви чудові 😘", "Пристрасно😍❤💖", "Классс👍 дуже красива пара", "Ви незрівнянні!!!💎💎💛💙👏👏👏👏👏", "Краса врятує світ!!! Красиві!".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Напомним, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.