Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертим фото, позуючи в напівпрозорому білому боді в тренувальному залі, прикрашеним портретами себе коханої. Так, артистка ще й виставила напоказ черговий букет білих троянд, а також засвітила результати схуднень.

"На щастя, Квіти-постійне Прикраса моєму житті!🙏🌺 Я так їх люблю!🙏😊🌹 Люблю абсолютно різні, але найбільше білі, з фісташковим або рожевим відтінком.🌺", - підписала кадр Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Ноги як палиці😂😂😂", "Що за ракурс? Стопа більше голови! Фотографа на мило!😂", "Одна нога як довше іншої..чому так?", "Ну вже не "фреш"...явно.Пора б перестати бабусі оголятися", "Невже ви думаєте,що у вас і справді красиві ноги?Для чого необхідно постійно демонструвати?😯".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артитска обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.