Переможниця телевізійного шоу "Битва екстрасенсів" на телеканалі СТБ Ольга Янковська висловила думку про перемогу українки Маргарити Паші на конкурсі "Міс Світу". Про це вона заявила в Instargam.

Маргарита Паша, фото: Інформатор
Маргарита Паша, фото: Інформатор

"Я люблю красивих людей, оточують себе гарними людьми, створюю красивих людей. Краса надихає. Іноді, щоб порадувати око і наповнитися я переглядаю фото різних гарних людей. - Пише екстрасенс Ольга Янковська. - Вчорашній перегляд красивих людей закінчився для мене черговим пророцтвом для України. На очі потрапила фотографія якоїсь Маргарити Паша зі зоряним вінцем над головою. Такий вінець є і у мене, але це зовсім не означає, що Маргарита має відношення до магії та чаклунства. Такий вінець - вірний знак успіху і переможних походів у світі. Перемоги і нагороди я бачила у Маргарити і за плечима і в майбутньому!! Ця дівчинка йде "зоряною дорогою".

Екстрасенс пояснила, що з таким "зоряним вінцем", який вона побачила у Маргарити є всі шанси зайняти призові місця.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Маргарита Паша готується до Міс світу 2019.

Як повідомляв Знай. ua, модель із Запоріжжя їде підкорювати "Міс Всесвіт" в "костюмі Зеленського".

Також Знай. ua писав, що Анастасія Субота показала, що одягне на фінал "Міс Всесвіт".