Культова американська акторка і модель канадського походження Памела Андерсон днями взяла участь у відвертій фотосесії для журналу Maxim і довела, що в свої 52 роки все ще залишається в прекрасній формі.

Так, зірка відомого серіалу 90-х "Рятувальники Малібу" зараз знаходиться в Австралії, де вона знялася в відвертому чорному гідрокостюмі для рекламного ролика для компанії автосервісу Ultra Tune. Про це пише Daily Mail.

У перервах Памелу зняли на яхті в ефектному білосніжному купальнику з глибоким декольте. Шанувальники акторки в соцмережах прийшли в захват від фотографій і засипали її компліментами.

Памела Андерсон
Памела Андерсон

Памела Андерсон
Памела Андерсон

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До речі, знімки знаменитості в гідрокостюмі також справили неабияке враження на фанатів.

Памела Андерсон
Памела Андерсон

Памела Андерсон
Памела Андерсон

Варто відзначити, що серце чотири рази розлученої матері двох дорослих синів поки що вільно. У червні 2019 року Памела розлучилася з 33-річним французьким футболістом марокканського походження Адилем Рамі.

Нагадаємо, що 23-річний син Памели Андерсон Брендон Томас ЛИ розповів про свою алкогольну залежність.

Як повідомляв портал Знай.uа, сина Елізабет Херлі визнали "найсексуальнішим".

Також портал Знай.uа писав, як насправді виглядають голлівудські акторки.