Майже рік тому в пресі з'явилася інформація про розлучення популярної української співачки Ані Лорак з її турецьким чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Причиною розлучення називали зраду – у мережі поширилося відео, як Мурат відпочивав з київською моделлю в одному з караоке-клубів. Сама співачка ніколи особливо не коментувала свої стосунки з чоловіком, а розлучення тим більше.

Ані Лорак і Мурат, Clutch
Ані Лорак і Мурат, Clutch

А днями в одному з телеграм-каналів з'явилася інформація про те, що Мурата відео в аеропорту Шарм-ель-Шейха в компанії загадкової дівчини. І це не та, яка стала причиною розлучення співачки і бізнесмена. "Бачила колишнього чоловіка Ані Лорак в аеропорту Шарм-ель-Шейха з дівчиною "простигосподи" за 100 рублів. Вона весь час трималася у двох метрах він нього, типу не з ним. Але видно було, що вони разом. Ця була в псевдоспортивному костюмі з ринку і з сумкою з переходу", - каже свідок в одному з телеграм-каналів.

Нагадаємо, колишній чоловік Лорак Мурат знайшов собі молоду пасію.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що життю Ані Лорак загрожує прихильниця, що лякають заяви.

Також портал "Знай.иа" писав, що колишній чоловік Лорак Мурат показав, хто виховує їх дочку.