У п'ятницю, 29 листопада, на "1+1" відбудеться Друга гра в рамках Зимового Кубка "Ліги сміху". На сцені виступили п'ять команд - збірна Кременчука, "Fazzers", "Відпочиваємо разом", "Дикий молодняк" і "Дніпро".

Одним із запрошених гостей команди "Відпочиваємо разом" став популярний співак у 90-х - EL Кравчук.

"Я вперше беру участь у подібному гумористичному телевізійному проекті, хоча з дитинства я є прихильником подібних програм. Ми кілька разів репетирували з командою і іншими запрошеними артистами. І, повірте, якщо б я не був вишенькою на торті цього виступу, ви б мене тут не побачили", - розповів EL Кравчук.

Ліга сміху
Ліга сміху

До речі, саме під час запису ефіру Зимового Кубка EL Кравчук презентував уривок своєї нової пісні, яка називається "Алло".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ліга сміху
Ліга сміху

Ліга сміху
Ліга сміху

Співак також вперше зізнався, що він давно знайомий з ведучим проекту Євгеном Кошовим, бо його дружина Ксенія колись давно була учасницею балету EL Кравчука.

"Більше того, Ксюша знялася у двох моїх кліпах, а в одному з відео під назвою "Божевільна" навіть зіграла головну роль!" - поділився артист.

Ліга сміху
Ліга сміху

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Як повідомляв портал Знай.uа, 2 грудня відбудеться довгоочікувана прем'єра нового комедійного серіалу від студії "Квартал 95" під назвою "Папік".

Також портал Знай.uа писав, що Дорофєєва повернулася в "Лігу Сміху" в новому амплуа.