Відомо, що програма "Зірковий шлях" влаштувала зіркову вечірку року під назвою "Ніч Химер". Популярна українська виконавиця Аліна Гросу стала переможницею в номінації "5 суконь і одне весілля".

Аліна Гросу

Так, на найгучнішу зоряну вечірку року Гросу прийшла в образі католицької черниці і розповіла про своє ставлення до цієї релігії.

"Я прийшла в образі черниці з боку інквізиції, так як на вечірці зібралося багато потойбічних істот. Черниця – мій образ з кліпу, і глобальної, важливої частини життя на даний момент. Я вважаю образ серйозних, але так як я не тільки співачка, але і актриса, для мене перевтілення нормально, це всього лише роль. З дитинства мене привчили молитися перед сном, і кожну ніч я читаю "Отче наш". У церкві теж намагаюся бувати, мені подобаються храми, їх атмосфера поглинає, і ти трохи очищаєшся. Колись мені довелося грати героїню в кіно, яка вмирає. Для мене це було складно і мій майбутній, на той момент, чоловік відвів мене в церкву. І мені дійсно це допомогло", – розповіла вона.

Аліна Гросу

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також на церемонії "Зіркового шляху" Гросу вручили статуетку в номінації "5 суконь і одне весілля". На що вона відповіла, що їй дуже приємно і подякувала свого коханого чоловіка.

"Завжди приємно отримувати нагороди. Насправді, я не думаю, що 5 суконь – це найбільше досягнення в житті, але те, що "Зірковий шлях" пам'ятає про мене – це дуже приємно. Я вдячна своєму чоловікові, тому що з його появою в моєму житті, я стала писати більш ліричні і красиві пісні. А нагороду я також хочу присвятити своїй тітці, яка і пошила мені ці 5 суконь. Тому весілля було дуже відкритою, цілісною і "своєю", хоча і в Італії, на жаль, не в Україні", - поділилася співачка.

Нагадаємо, що популярна українська співачка Аліна Гросу вирішила похвалитися результатами яскравій фотосесії, на якій з'явилася в незвичайному образі.

Як повідомляв портал Знай.ua, популярна українська співачка Аліна Гросу похвалилася новим кадром в соціальній мережі, але фанати помітили, що дівчина виглядає втомленою.

Також портал Знай.ua писав, що українські зірки привітали своїх матерів з російським святом. До них приєдналася популярна українська співачка Аліна Гросу.