Популярна українська співачка Аліна Гросу часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так і цього разу красуня опублікувала нові фото, на яких позує в компанії радіоведучого, до якого приходила на ефір. Як виявилося, Аліна зараз у Києві і зібрався виступати на радіо "П'ятниця". У підписі до фото зірка про це розповіла, і зробила вона це українською мовою, хоча всі попередні пости вона підписувала російською.

Як видно на знімках, Аліна позує в стильному чорно-білому платті оригінального візерунку з бантиком на поясі. Її волосся гарно укладене і завитими пасмами спадає на плечі, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Гросу написала: "Всім привіт! Слухайте сьогодні ввечері радіо "П'ятницю", будемо говорити про головне". Шанувальники звичайно ж почали обговорювати нову публікацію красуні.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.