Популярна телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. А в цей раз красуня опублікувала у соцмережі зухвале рекламне фото, на якому з'явилася в спокусливому образі. Судячи з підпису до фото, ця фотосесія була приурочена до "чорної п'ятниці", Регіна розповіла, на що ніколи не шкодує грошей.

Як видно, перед камерою зірка з'явилася в усьому чорному – на ній шкіряна спідниця і топік, а на верх вона накинула піджак у смужку. На ногах телезірка блискучі колготки стильні і туфельки на шпильках. А пишна шевелюра Регіни завита і красиво укладена на одне плече. Саме через зачіску її сплутали зі співачкою Анною Сєдоковою. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію красуні, фото взялися засипати компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.