Популярна американська модель, світська левиця і бізнесвумен Кортні Кардашян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто радує численних шанувальників яскравими постами в Instagram. Цього разу красуня вирішила влаштувати "чорноп'ятничну" розпродаж свого бренду, і для цього запустила у соцмережі спокусливий знімок.

Як видно, перед камерою Кортні з'явилася в стильному атласному комбінезоні чорного кольору, яке вигідно підкреслило її ідеальну фігуру. Волосся зірки розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Кардашьян розповіла про знижки на товари бренду. А шанувальники почали засипати її компліментами в коментарях до фото. Багато відзначили, що на цьому фото Кортні дуже схожа на свою молодшу сестру Кортні Кардашян.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.